Kiralık Aşk 1. bölümü nefesleri kesti

Star Tv'nin yeni dizisi Kiralık Aşk ilk bölümü izleyicilerin tam not aldı. Merakla beklenen Kiralık Aşk 1. bölümü 19 Haziran Cuma akşamı ekrana geldi.

Ekranların en eğlenceli dizilerinden olmaya aday Kiralık Aşk ilk bölümüyle izleyicilerine "Merhaba" demeye hazırlanıyor. Dizi, Borç batağında olan Defne ve başarılı iş adamı Ömer'in kesiştirilen hayatlarını konu alıyor. Defne'nin 6 aylık aşk oyunu anlatan, başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztür, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar'ın başrollerini paylaşacağı Kiralık Aşk ilk bölümüyle 19 Haziran Cuma akşamı ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 1. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk 1. bölümünde Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplandı ve çaresiz kaldı. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çaldı. Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul etti. Oyuna göre; ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundaydı. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdı. Ancak, Defne'nin hiç beklemediği bir şey olacak "Kiralık Aşk" gerçek aşka dönüşecektir. Neriman ve kocası Necmi'nin amaçları Ömer'i evlendirip, karşılığında Necmi' nin babası Hulusi Bey' in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne' yi buldu ve onu Ömer için hazırlayıp, bildiği herşeyi öğretmek için kolları sıvadı. Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir?