Kiralık Aşk 45. Bölüm 2. Fragmanı - Defne Ömer Sevişme sahnesi rekor kırıyor

Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 6 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölüm tanıtım fragmanı rekor kırıyor. Defne ve Ömer bol bol sevişme ve öpüşme sahnesiyle rekor kıran sahneler.

Star TV reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 45. bölüm 2. fragmanı rekor kırıyor. Arka Sokaklar'ın reytingleri tarumar etmesi sonrasında senaristler yeniden eline kalemi aldı. Cuma akşamları reytinglerde düşüş yaşayan yapım yeniden Defne ve Ömer bol bol öpüştürerek ve seviştirerek reytingleri toplamak isteyecek. Dizinin ekrana gelen 1. bölümden itibaren haftalardır bekleyen sahneler internette rekor kırmıştı.

Şimdi senaristler yeniden Defne ve Ömer bol bol öpüştürecek. Ömer neredeyse gördüğü her yerde Defne öpmeye başlıyor. Ofiste,evde gittikleri mekanda Defne ve Ömer bol bol öpüşüyor. Dizinin 6 Mayıs ekrana gelecek bölümde şimdiden heyacan başladı. Hüsnü Çoban öldümüyle reyting başarısı gösteren Arka Sokaklar Defne ve Ömer sahnelerine dayanabilecek mi göreceğiz. Fragman yayınlanır yayınlanmaz binlerce kişi beklediğimiz bölüm tweetleri atmayı başladı. Artık izleyici bu kadar öpüşmeden sıkılmazsa bu bölüm rekor kıracak.

Reklam
Reklam

FİKRET GALO GİTTİ!

Kiralık Aşk 45. bölüm sürprizlerinden biri Fikret Galo diziden ayrılıyor. Defne ve Ömer aşkında en büyük etkenlerden biri olarak diziye dahil olan oyuncunun gidiş haberini Ömer Defne veriyor. En son rahat rahat yalnız kaldıkları yere giden ikiliden Defne, Sen ne tatlı birşeysin diyerek Ömer'le romantik anlar yaşadı. Aklımı başından alıyorsun sonra alamıyorum diyerek sevişme sahnesi çekilecek.

Kiralık Aşk 45. Bölüm Fragmanı!

Elçin Sangu,Barış Arduç,Salih Bademci,Nergin Kumbasar,Levent Ülger ve Sinem Öztürk rol aldığı Kiralık Aşk 45. bölüm 2. fragmanıyla 6 mayıs Cuma akşamı Star TV ekranlarında!