Kiralık Aşk 5. bölümde nahoş sürpriz şoku

Kiralık Aşk son bölümü sürpriz gelişmeleri ve renki sahneleriyle 17 Temmuz Cuma akşamı Star Tv'de ekrana geldi. Defne ve Ömer'in hikayesi Kiralık Aşk 5. bölümde, Yasemin'in oyununa kanan Defne, kıskançlık krizleri geçirdi.

KİRALIK AŞK 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star ekranlarının yaza özel dizisi Kiralık Aşk 5. bölmüyle Ramazan Bayramı'nın 1. gününde de izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Yayınlandığı ilk günden bu yana gönüllerde taht kurmayı başaran Kiralık Aşk dizisinin bu bölümünde Defne'den tamamen kurtulmak isteyen Yasemin yeni bir plan yaptı ve Ömer ile başbaşa bir gün geçirdikten sonra Defne'nin aklını karıştıracak bir hamle yaptı. Başrollerini; Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk'ün paylaştığı Kiralık Aşk 5. bölümü sürpriz gelişmeleriyle 17 Temmuz Cuma akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 5. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk 5. bölümünde; Defne, İtalyan misafirlerle geçirdikleri akşamdan sonra kendini Ömer'e daha yakın hissetti. Her şeye rağmen kendisine inanıp, iyi davrandığı için ona teşekkür etmek için en sevdiği yemeği yapmaya karar verdi: Pazı sarması! Elinde hediyesiyle Ömer'in evine geldiğinde ise onu çok nahoş bir sürpriz bekliyordu: Ömer'le romantik bir gece geçiren Yasemin… Defne neye uğradığını şaşırdı ve Ömer'i basbayağı kıskandığını fark etti. Hem de ne kıskanmak! Sinan da diğer yanda, Ömer ve Yasemin arasında geçen bu romantik geceyi öğrendi ve yıkıldı. Acaba bu kader birliği Sinan ve Defne'yi yakınlaştırdı mı? Ömer ve Defne'nin baş başa kalıp yüzleşebildi mi? Neriman- Yasemin savaşında kazanan kim oldu? Kiralık Aşk 5. bölümü soru işaretleriyle dolu sahneleriyle ekrana geldi.

KİRALIK AŞK KONUSU

Kiralık Aşk, paraya ihtiyaç duyduğu için bir oyunun içine girmek zorunda kalan Defne ve bu oyunun parçası Ömer'in aşka dönüşen hikayesini anlatmaktadır. Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Oyuna göre; ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Ancak, Defne'nin hiç beklemediği bir şey olacak "Kiralık Aşk" gerçek aşka dönüşecektir. Neriman ve kocası Necmi'nin amaçları Ömer'i evlendirip, karşılığında Necmi' nin babası Hulusi Bey' in vaat ettiği köşke konmaktır. Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir?