Kiralık Aşk 9. bölümde Defne'den Ömer'i yıkan karar

Kiralık Aşk 9. bölümü izleyicilerini üst üste şaşırtan sahneleriyle ekrana geldi. 14 Ağustos Cuma akşamı yayınlanan Kiralık Aşk son bölümünde istifa eden Defne'nin kararı Ömer'i şok etti. İşte, finali nefes kesen Kiralık Aşk 9. bölümde yaşananlar!

KİRALIK AŞK 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk 9. bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyecek sahneleriyle ekrana geldi. Defne ve Ömer arasındaki çekimin hergeçen gün arttığı dizinin bu bölümünde Ömer, Defne'ye hiç olmadığı kadar anlayışlı davrandı. Ömer'in bu davranışları, Defne'yi şüphelendirdi. Oysa, Kiralık Aşk son bölümde Ömer'in amacı sadece Defne'ye kendini affettirebilmekti. Başrollerini genç oyuncular; Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı, Kiralık Aşk 9. bölümüyle 14 Ağustos Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk son bölümünde; Ömer, Defne'yi çok kızdırdığı için pişman oldu ve ona kendini affettirmek istedi. Ve daha önce nasıl hırçın davrandıysa artık tam tersi, zarif ve kibar davranan bir Ömer vardı artık Defne'nin karşısında! Ömer'in bu hiç tanımadığı ve bilmediği yüzü, Defne'nin şaşkın kalbini yumuşacık yapmaya yetmişti. Ancak yine de istifa kararından dönmeye niyeti yoktu. Kiralık Aşk 9. bölümünde Neriman ise Ömer ve Defne'yi bir araya getirme planlarına başka bir açıdan yaklaşmaya karar verdi: Onu kapıdan çıkarıp bacadan geri soktu! Lansman gecesinde Koray'la birlikte, ortalığı birbirine katacak müthiş bir fikri vardı! Sinan, Neriman'ın bu aşk oyununa artık bir son vermesini istedi. Neriman'la konuşmaya gittiğinde, hiç beklemediği bir kişi Sinan'ın Defne'ye olan duygularını fark etti: Necmi.