Kiralık Aşk son bölümünde ayrılık kararı şok etti

Kiralık Aşk 19. bölümünde tansiyon yükseldi. Yayınlandığı her hafta büyük ses getiren, yüksek reytingleri kimseye bırakmayan Kiralık Aşk son bölümündeÖmer ve Sinan ayrılık kararı aldı. Kiralık Aşk son bölümde yaşanan, haberimizde!

Star Tv ekranlarında fırtınalar estiren Kiralık Aşk 19. bölümüyle ekranlara geldi. Star TV'nin yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ve büyük ses getiren projelerinden olan dizinin son bölümde büyük sürprizler, şaşırtıcı gelişmeler izleyicileri bekliyordu. Koleksiyonu Deniz'e kaptıran ve yaşadıkları krizi atlatamayan Ömer, Sinan'ı affetmekte zorlandı. İkilinin dostluğu, bu krizin üstesinden gelebildi mi? merak konusu. Ömer'in çaresiz hali ise Defne'nin onunla yakınlaşmasını sağladı. Peki, bu kriz ortamı Defne ve Ömer'in eski günlere dönmesini sağladı mı? Tüm bu soru işaretleri 30 Ekim Cuma günü ekrana gelen Kiralık 19. bölümünde yanıt buldu.

KİRALIK AŞK 19. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk son bölümünde Ömer'in başı dertteydi. Defne, koleksiyon kriziyle sarsılan Ömer'i yalnız bırakmadı. Defne ve Ömer aynı evde kalmaya başladı. Sinan'la yollar ayrıldı mı? İz yüzünden, Ömer'le Defne'nin aşkı daha da alevlendi! İkilinin arasındaki tutku giderek arttı!Ömer ve Sinan ayrılık noktasına geldi. Fakat bir de gizli ortak vardı. O kimi seçerse, şirket onda kalacaktı. Koleksiyonu verenin Sinan olduğunu öğrenen Ömer, şok bir kararla ortaklığı sonlandırmak istiyordu. İkilinin dostluğu, bu krizin üstesinden gelebildi mi? Tanıdığımız biri bu ortak ama kimdi?İz ile Defne nihayet açık açık kapışmaya başladı! Ömer'in Defnesi mi gerçek büyük aşk, yoksa İz'le Ömer mi? Defne'ye Ömer için mücadele etmek çok yakışacaktı.