Kiralık Otomobil Cinayetinde 4 Sanığa 25' Şer Yıl Hapis Cezası

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, Bursa'da araç kiralama işi yapan Volkan Beysülen, geçen yıl 4 Ocak günü 3 arkadaşı ile gezerken, üç ay

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, Bursa'da araç kiralama işi yapan Volkan Beysülen, geçen yıl 4 Ocak günü 3 arkadaşı ile gezerken, üç ay önce Gökhan Şen'e kiraya verdiği ve geri getirilmeyen otomobilini gördü. Volkan Beysülen, otomobili kullanan Şinasi Kurt'a aracın kendisine ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine Kurt, aracı Gökhan Şen'den ödünç aldığını belirtip onunla konuşması gerektiğini söyleyince, taraflar Demirkapı Mahallesi'nde oturan Gökhan Şen'in yanına gitti. Burada çıkan tartışma kavgaya dönünce sırtından, göğsünden ve başından bıçaklanan Gökhan Şen yaşamını yitirdi.
Olay sonrası kaçan ve polis tarafından yakalanan Volkan Beysülen, 25 yaşındaki Ömer Gürlemez, 23 yaşındaki Yasin Ağacan ve 19 yaşındaki Hasan Can Arslan tutuklandı.
Haklarında Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürmek' ve 'öldürmeye yardım etmek' suçlarından dava açılan dört sanıktan Yasin Ağacan ile Hasan Can Arslan daha önceki duruşmalarda tahliye edildi.
Davanın bugün yapılan duruşmasında savunma yapan sanıklardan Volkan Beysülen ile Ömer Gürlemez araç kiralama yüzünden karşılaştıkları Gökhan Şen'e kendilerine küfür ettiği için bıçakla saldırdıklarını söylerken, Yasin Ağacan ile Hasan Can Arslan ise yöneltilen suçlamayı kabul etmeyip kavgaya ayırmaya çalıştıklarını ileri sürdü.
Duruşmaya kısa bir ara veren mahkeme heyeti Volkan Beysülen, Ömer Gürlemez, Yasin Ağacan ile Hasan Can Arslan'ı cinayet suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırdı, ardından iyi hal indirimi yaparak cezalarını 25'er yıl hapse indirdi. Mahkeme daha önce tahliye ettiği Yasin Ağacan ile Hasan Can Arslan'ı tutukladı.
Duruşma sonrası adliye koridorunda öldürülen Gökhan Şen ile sanık yakınları arasında çıkan tartışma polisin müdahalesiyle kavgaya dönüşmeden önlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: