Kiraz Mevsimi 19. bölümü izleyiciye keyifli anlar yaşattı

Kiraz Mevsimi 19. bölümü 15 Kasım'da izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Ayaz ve Öykü yeni maceralara atıldılar.

Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 19. bölümü 15 Kasım'da izleyicilerin karşısına çıktı. Bu bölümde Öykü ve Ayaz yine sevenlerine macera dolu saatler yaşattı. Öykü'nün yaşadığı zorluklara yardımcı olan isim yine Ayaz oldu. Kariyerinin başında olan, fakat işini çok seven moda tasarımcısı Öykü ve en yakın arkadaşı iş ortağı olan Ayaz'ın hikayesini anlatan ekranların sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'nin bu haftaki bölümünde Öykü'ye sürpriz bir misafir geldi.

Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Serkan Börekyemez, Özgür Çevik gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran sevilen dizi Kiraz Mevsimi 19. bölümde bu hafta Öykü'nün sürpriz bir misafiri vardı. Öykü, sürpriz isim Monika Sessa'nın tasarımlarını değiştirmenin bedelini ödemekle karşı karşıya kaldı. Her zaman Öykü'nün yanında olan onun için sabahlayan, şöförlüğünü yapan Ayaz, yine Öykü'ye yardım için hazırdı. Derin ve Ayaz Öykü'ye yardım için kıyasıya mücadele içine girdiler. Kiraz Mevimi 19. bölümde güçlü kişiliğiyle dizide yer alan Şeyma yaşadığı zor zamanların ardından tekrar ayağa kalktı. Mete'yi bugünlerde pek kafasına takmayan Şeyma, artık Önem'in kanatları altına girdi. Şeyma ve Önem artık aynı safhada yer aldı. Monika'nın gelmesiyle birlikte Öykü ve Önem'in düşmanlığı daha da arttı. Monika'nın Öykü'yle ilgili verdiği son karar herkesi şaşırttı.