Kiraz Mevsimi 21. bölümde Öykü kaçırıldı

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi son bölümü cumartesi akşamı ekrana geldi. Kiraz Mevsimi 21. bölümde Derin Öykü ve Şeyma'yı kaçırdı, herkes onları aramaya koyuldu.

Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya ve Dağhan Külegeç'in paylaştığı Kiraz Mevsimi 21. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Özellikle gençler tarafından büyük ilgi gören dizi yine izleyicileri ekran başına kitledi. Dizinin bu bölümünde Öykü ile arası açılan Ayaz, buna sebep olan Derin'den hesap sormaya gitti. Öte yandan Mete ise Ayaz'ın her zamanki gibi en büyük destekçilerinden oldu. Sevilen dizi Kiraz Mevsimi 21 bölümü dün akşam saat 20.15'te ekrana geldi.

Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü ve Ayaz tartıştılar ve bu tartışmanın sonucunda Öykü üzüldü, Ayaz ise Öykü'ye kızdı. Öte yandan Ayaz Öykü ile arasının açılmasına neden olan Derin'in peşine düştü ve hırsını alamayarak hesap sormak istedi. Herkes bir akşam Sibel'in evindeki davete katıldılar. O akşam Ayaz da Mete ile birlikte davete gitti. Öte yandan Şeyma ise geceye beraberinde Derin'i getirdi. Derin'e karşı hırslanan Ayaz yaptığı hamle ile Derin'le ilgili bilgileri ortaya çıkardı. Kiraz Mevsimi 21. bölümde duyulanlar herkesi şaşkına çevirdi. Derin yaşananların ardından iyice köşeye sıkıştı. Ardından Öykü, Şeyma ve Derin ortadan kayboldular.