Kiraz Mevsimi 28. bölümde Ayaz duruma el koydu

Öykü ve Mete'nin evlilik oyunundan iyice rahatsız olan Ayaz duruma müdahale etti ve bir an önce sonlandırmalarını istedi. Öte yandan Mete ile Ayaz'ın arasındaki gerginliğin en fazla etkilediği isim ise Öykü oldu.

KİRAZ MEVSİMİ 28. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fox Tv'nin sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi 28. bölümü 17 Ocak akşamı ekrana geldi. 28. bölümde yeni gelişmeler yaşandı. Seyirci bu hafta da yaşanacak romantik dolu anlar nedeniyle koltuklarına kitlendi. Ayaz, Mete ve Öykü'nün daha fazla birliktelermiş gibi davranmalarına katlanamadı. Bu evcilik oyununun sonlanmasını istedi. Öykü ise Ayaz ve Mete'nin arasının açılması nedeniyle zor durumda kaldı. İlgiyle izlenen Kiraz Mevsimi cumartesi akşamı ekrana geldi.

Kiraz Mevsimi 28. bölümde Mete'nin işi nedeniyle Mete ve Öykü'nün bir süre daha evliymiş gibi davrandılar. Ayaz ise buna oldukça sinirlendi. Mete'nin bu evcilik oyununu ciddiye aldığını düşünen Ayaz, Mete'ye sert çıktı. Mete ise yanlış anlaşılmanın verdiği üzüntüyle olanları Ayaz'a açıklamak istedi. Öykü ise iki arkadaşın arasında kaldığı için kendini kötü hissetti. Bu olaylar bir de gazetecilerin önünde olunca işler daha da karıştı. Tartışma iyice büyür, ikili karakolluk oldular. İyi niyetle başlayan bu oyun arkadaşların arasını iyice açtı. Herkes bu durumdan kötü etkilendi.

Şeyma, Kiraz Mevsimi 28. bölümde bu durumdan faydalanarak Öykü'nün elindeki her şeyi almak için harekete geçti. Şeyma'nın başarıya ulaşıp ulaşmayacağı ise merak konusu oldu. Ancak Ayaz ve Öykü arasındaki derin bağ hala değişmez ve iki çılgın aşık kendileri için yazılan kadere kimi zaman neşeyle, kimi zaman kızgınlıkla kafa tutmaya devam etti. Yüzük meselesi ise evcilik oyununun da sonu oldu. Ancak tüm bu olanlar içinde kimse kafası karışmış Mete'nin ne hissettiğini fark etmedi.