Kiraz Mevsimi 50. bölümde korku dolu dakikalar

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi son bölümünde Öykü ve Ayaz çifti esrarengiz bir davet sonrası adaya gitti. Kiraz Mevsimi 50. bölümünde adada büyük bir köşkte misafir edilen çiftlerimiz hayatlarının en büyük şokunu yaşadılar. İşte, Kiraz Mevsimi son bölümde yaşananlar!

Merakla beklenen Kiraz Mevsimi 50. bölümüyle izleyicilerini ekrana bağladı. Fox TV'nin yazlık dizi olarak başlayan ancak kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kiraz Mevsimi son bölümde izleyicilerin uzun süredir beklediği sahneler ekrana geldi ve sonunda Ayaz beklenen teklifi çok özel bir şekilde gerçekleştirdi. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi son bölümü sürpriz sahneleri, şaşırtıcı gelişmeleriyle 20 Haziran Cumartesi akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

KİRAZ MEVSİMİ 50. BÖLÜM ÖZETİ

Öykü'ye evlilik teklifi etme planlarını bir türlü eyleme dökemeyen, bir önceki denemede başarısız olan Ayaz, Kiraz Mevsimi 50. bölümünde, bu kez başarılı oldu. Tanımadıkları birinden aldıkları esrarengiz davetle adada büyük bir köşkte misafir edilen çiftlerimiz hayatlarının en büyük şokunu yaşadılar. Evlilik konusunun bir türlü nihayete erememenin sıkıntısı yaşayan Öykü'nün ise Ayaz'ın aklından geçenler hakkında en ufak bir fikri yoktu. Öykü ve Ayaz aşkının mutlu sonla bitmesini bekleyen izleyiciler, bu kez oldukça duygusal bir evlilik teklifine tanık oldu. Peki, Öykü bu teklifi hemen kabul etti mi yoksa Ayaz'ı biraz daha mı süründürdü? Mete ve Işık yakınlaşması nereye gitti? Yaptığı her projeyi sonunda bitirse de Öykü'nün başına başka aksilikler geldi mi? Kiraz Mevsimi son bölümü tüm bu soru işaretleriyle ekranlara geldi.