Kiraz Mevsimi son bölümde ortalık karıştı

Kiraz Mevsimi son bölümüyle Fox Tv'de izleyicilerle buluştu. Kiraz Mevsimi 33. bölümde Mete hırsına yenik düştü. Öte yandan kafeye bırakılan bebek ortalığı karıştırdı. Sevilen dizi keyifli bir akşam yaşatmaya devam etti.

İlk bölümünden itibaren, yayınlanan her bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlemeyi başaran Kiraz Mevsimi 33. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı Kiraz Mevsimi dizisinin son bölümünde Mete hırslarına yenik düştü. Öte yandan Öykü ile Ayaz ise zor durumda kaldı ve evlilikleri tehlikeye düştü. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağlan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi 33. bölümüyle 21 Şubat akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

KİRAZ MEVSİMİ 33. BÖLÜM ÖZETİ

"Ayaz sen beni bir dinlesen! Felaketimiz olacaklar diyorum." Öykü'nün panikle bahsettiği sürpriz misafirler kim? Diğer taraftan Mete, Kiraz Mevsimi son bölümde kirli bir oyunun içine girdi, hırstan gözü dönmüş bir halde planlar kurdu. Ayaz ve Öykü'nün ihtiyacı olan destek hiç beklenmedik birinden geldi. Mehmet, Ayaz'ın babası rolünü oynadı. Peki niçin? Ve kafeye bırakılan bebek ortaya bomba gibi düştü. Sebep olacak karışıklık ise Kiraz Mevsimi 33. bölümde Ayaz ve Öykü'nün evliliklerini tehlikeye düşürdü.