Kiraz Yarışması Yapıldı

49'uncu Kiraz Festivali etkinlikleri arasında yer alan Kiraz Yarışması Tuğlalı Park’ta geniş çaplı bir katılımla...

49'uncu Kiraz Festivali etkinlikleri arasında yer alan Kiraz Yarışması Tuğlalı Park’ta geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Her yıl olduğu gibi Kiraz Yarışmasının açılışında Ziçev Vakfı öğrencileri tarafından gerçekleştirilen halkoyunları yarışması izleyenlerden büyük alkış aldı. Rakoczi’yi Yaşatma Derneği’nin düzenlediği Macar Folklor Gösterisinin ardından kürsüye gelen ve kiraz yarışmasının her yıl olduğu gibi bu yıl da kıyasıya bir yarışmaya sahne olduğunu belirten Başkan Dalgıç, “Kiraz Festivalimizin en önemli etkinlikleri arasında yer alan kiraz yarışmamıza katılan üreticilerimiz bu yıl da büyük bir emek sarf ettiler. Dereceye giren girmeyen tüm üreticilerimizi kutluyorum. Yarışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından kiraz yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Macaristan İstanbul Başkonsolosu Gabor Kıss, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necdet Soyak ve İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından verildi. Kiraz Yarışması sonunda katılımcılara yarışmada dereceye giren kirazlar ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: