Kiraz’da Pilot Zeybek Adaylık İçin İstifa Etti

CHP Kiraz İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Pilot Zeybek, 30 Mart 2014’teki yerel...

CHP Kiraz İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Pilot Zeybek, 30 Mart 2014’teki yerel seçimlerde belediye başkan adayı olmak üzere ilçe yönetimindeki görevinden istifa etti.

Geçen yıl yapılan ilçe kongresinde bir kez daha güven tazeleyen Zeybek, partide istifalar için son gün olan 15 Temmuz’da istifa dilekçesini verdi. Aday adaylığı sürecini başlatan Pilot Zeybek, Kiraz’a hizmet için aday olduğunu açıkladı.

Zeybek, “Partimizin yerel seçim aday adaylığı için ilçe yönetimlerinde yer alan isimlerin 15 Temmuz’a kadar istifalarını vermeleri gerekiyordu. Ben de arkadaşlarımla görüştükten sonra bu kararı alıp istifa dilekçemi yönetime verdim. Uzun yıllardır hizmet ettiğim Kiraz ilçeme bundan sonra belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Bu demokratik bir süreç. Başka adaylar da olacaktır. Adayları belirlerken parti içi demokrasinin tam anlamıyla uygulanması bir kazanç olacaktır. Eğilim yoklaması ile bu sağlanabilir. Bundan sonraki sürecin CHP’ye ve Kiraz’a hayırlı olmasını diliyorum. Seçim dönemine girilirken ilçe başkanlığı görevini ilçe sekreterimiz Sezai Kepcen’in gerçekleştirmesi konusunda diğer yönetici arkadaşlarımla da mutabık kaldık. Bunun kararı da önümüzdeki günlerde alınacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: