Kırcami Tartışması

AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, "Halk için çalışıyoruz' deyip, yattığınız yerden sorunlar çözülsün diye beklemeyin. Siyaset değil hizmet üretin"

AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, "Halk için çalışıyoruz' deyip, yattığınız yerden sorunlar çözülsün diye beklemeyin. Siyaset değil hizmet üretin" dedi.

Türel yaptığı yazılı açıklamada, Kırcami'de imar sorununun çözülebilmesi için Akaydın'ın "İşte imar planımız, emsali şu, zayiatı bu" diye açıklama yapmasının yeterli olacağını belirtti.

Antalya'da yıllardır devam eden Kırcami'de imar planına ilişkin olarak, Akaydın'ın kendisine açıklama raporu gönderdiğini ifade eden Türel, Akaydın'ın bu planı kamuoyuyla paylaşmaktan kaçındığını ileri sürdü.

Reklam
Reklam

Belediyenin kendisine gönderdiği şeyin plan değil, açıklama raporu olduğunu savunan Türel, şunları kaydetti:

"Bu raporda bölgede 80 bin nüfus projeksiyonu öngörülüyor. Biraz plandan anlayan birisi öngörülen nüfusu, planlanacak alana bölerek emsali bulabilir. Kırcami meselesinin kapanması ve çözüme ulaşması için Akaydın'ın İçişleri Bakanlığı'na detaylı taslak plan göndermesi gerekiyor. 'Halk için çalışıyoruz' deyip, yattığınız yerden sorunlar çözülsün diye beklemeyin. Siyaset değil hizmet üretin. Kırcami'de bakanlığa gönderdiği leke planı, taslak plan diye açıklamış. Benim dönemimde İçişleri Bakanlığı'ndan Kamu Yararı Kararı'nı çıkartabilmek için taslak planı, açılacak bulvarlara kadar sayın bakana 45 dakika tek tek anlattık. Bunun şahidi de şu anda görev yapan Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Aysun Öztürk'tür."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: