Kırgın Çiçekler 3. bölüme Kemal'in feci sonu

Atv ekranlarının dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler son bölümüyle 13 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana geldi. Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yollarının kesişme hikayesini anlatan Kırgın Çiçekler 3. bölümüne Kemal'in ölümü damga vurdu.

İlk iki bölümüyle izleyicilerinden tam not alan Kırgın Çiçekler 3. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Yine nefes kesen bir bölümle ekrana gelen dizinin bu bölümünde bıçaklanmasına rağmen Eylül'ün peşini bırakmayan Kemal, bu kez Eylül'ü köşeye sıkıştırdı ve tecavüz etmeye kalktıYetimhanede yolları kesişen; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yollarının kesişme hikayesini anlatan, Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler son bölümü 13 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.15'te Atv ekranlarına geldi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 3. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler son bölümünde; Serkan ve Eylül artık başlarını belaya sokacak büyük bir sırrın ortağı oldu. Eylül bu sırrı saklamak için ne kadar uğraşsa da Kemal onu rahat bırakmadı. Şantaj yapmaya devam etti. İntihar girişiminin ardından gözünü Cemre'nin üzerinden ayırmayan Songül, Kader'e de soğuk davranmaktaydı. Kader'in Neriman'a casusluk yapmasından rahatsızdı. Kader çaresizliğini anlatmaya çalıştı. Ailesinin yerini bulmak için uğraşmaktaydı.Kırgın Çiçekler 3. bölümündeSongül ve Kader gizlice Neriman'ın odasına girdiler. Apar topar yurda gelen Neriman kendini kızların çıkardığı isyanın ortasında buldu.. Yurttaki kargaşa devam ederken Kemal arka bahçede Eylül'ü sıkıştırmış kıza tecavüz etmeye çalışmaktaydı. Eylül kendini kurtarabildi mi?

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Kırgın Çiçekler yolları yetimhanede kesişen 5 genç kızın yaşam mücadelesini anlatıyor. Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.