Kırgın Çiçekler 34. bölümde Eylül kurtuldu

Kırgın Çiçekler son bölümüyle izleyicilerini hem heyecanlandırdı hem de hüzünlendirdi. Peki son bölümde neler yaşando? Kemal'in tecavüzüne uğrayan Eylül ne karar verdi? İşte Kırgın Çiçekler 34. bölümünde yaşananlara dair detaylar!

Pazartesi akşamlarının soluksuz izlenen dizisi Kırgın Çiçekler 34. bölümüyle devam etti. Olayların ardı arkasının kesilmediği dizinin bu haftaki bölümünde büyük bir tehlike atlattıktan sonra bir hayli keyifli görülen Songül'ün hali dizinin takipçilerini sevindirirken; Kemal'in eline düşen Eylül'ün gözyaşları üzdü. Peki geçtiğimiz hafta Kemal'in tuzağına düşen Eylül'ün başına ne geldi? Olaya şahit olan Nazan ne yaptı? Eylül'ün aldığı sürpriz karar neydi?Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Kırgın Çiçekler 34. bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olan sahneleriyle 22 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'deydi!

KIRGIN ÇİÇEKLER 34. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Abbas'ın adamları tarafından kaçırılan Songül kurtarıldı. Yaşananlar sonrasında birbirlerinin değerini daha iyi anlayan Songül ve Güney, küslüklerini bir kenara bıraktı. Özellikle Songül'ü kaybetme noktasına gelen Güney, onun değerini daha iyi anladı. Herkes Songül'ün peşine düşmüşken yeniden Kemal'in pususuna düşen Eylül ile o kadar şanslı değildi. Otelde Kemal'i bulamayan Mesude panik yaşayarak eve döndü. Yurtta Eylül'ün yokluğunu fark eden kızlar merak içindeydi. Serkan, Eylül'le tekrar eskisi gibi olabilmek için gönlünü almak istedi. Eylül, Kemal'den tamamen kurtulmak için kimseye haber vermeden ani bir karar aldı. Küçük kızını göremeyen Banu, yaşadığı çaresizlikten Kader'i sorumlu tuttu. Anne kız arasında ipler gerildi. Kader ciddi bir tehlike altında kaldı... Kemal ve Eylül arasında yaşanan arbadede yaşananlara tanık olan bir isim daha vardı: Nazan. Peki Nazan, Eylül'ü kurtardı mı?