Kırgın Çiçekler 54.Bölüm Fragmanı 10 Ekim Tanıtımı Atv

Atv'nin En Çok İzlenen Dizilerinden Kırgın Çiçekler 54. bölüm fragmanı İzle Kırgın Çiçekler 54. bölüm fragmanı Neler Olıuyor?Kırgın Çiçekler 54. bölüm fragmanı Heyecan Dorukta Kırgın Çiçekler 54. bölüm fragmanı Yayında 10 Ekim Tanıtımı

Hastaneden çıkan kızlar Meral'in yokluğuyla derin bir üzüntü içindedir. Bir yandan arkadaşlarına duydukları özlem diğer yandan Feride'nin yokluğu şartları zorlaştırır. Toprak, Feride'yi depresyondan çıkarmak için büyük bir çaba harcar. Banu kirayı ödeyemediği için evinden atılır. Kader annesine para ve kalacak yer bulmak zorundadır. Eylül'e ulaşmanın yollarını arayan Kemal hapiste rahat durmaz. Yurtta ipleri eline geçiren Neriman, edindiği yeni bilgilerle şaşkına döner. Nazan'ın hayatındaki en büyük sırrı açığa çıkmak üzeredir.

Reklam
Reklam

Nazan Hanım onların öz annesi değil dimi? Evlatlık almış..."

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Neşe içinde evlerine dönen Toprak ve Feride kızları o halde görünce şok yaşarlar. Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür. Serkan, Güney ve Cenk haberi alıp hastaneye koşar. Doktorlar pek ümitli konuşmaz. Kader ve Eylül'ün annelerine haber vermek gerekmektedir. Serkan, Mesude'nin ne tepki vereceğini bilemediğinden kararsız kalır. Polis her yerde suçluları ararken, Güney intikam almak ister. Kemal ise, hapishanede durumu öğrenince, onu kimse suçlamasın diye bir plan yapar. Herkes birbirinden hiç ayrılmayan Kırgın Çiçekler'in yaşam mücadelesini kazanmalarını beklemektedir…

Reklam
Reklam

Cemre, Kader, Songül, Eylül… Kızlar büyüyorlar ancak hayat onlar için eskinden olduğundan daha da zorlaşıyor. Her geçen gün kendileri ile birlikte dertleri de büyüyen Kırgın Çiçekler 54. bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri ile bu sayfada sizlerle olacak. 10 Ekim Kırgın Çiçekler gelişmeleri için takipte kalın.

Bu akşam ekranlarda olacak olan Kırgın Çiçekler son bölüm gelişmeleri arasında Cemre’nin Nazan ve çocukları hakkındaki gerçekleri öğrenmesi yer alırken, bütün intikamını alırcasına evlatlık olduğu gerçeğini Defne’nin yüzüne haykırıyor. Ancak bu yaptığı Cemre’ye pahalıya mal oluyor zira Neriman hanım onu başka bir yurda naklettiriyor.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm gelişmeleri arasında yer alacak bir diğer olay ise Kemal’in Eylül’e saldırması oluyor. Kemal emellerine ulaşabilecek mi yoksa Eylül bu durumdan kurtulmanın yolunu bulacak mı? Songül, Kader ile ciddi bir tartışma yaşıyor ancak kardeşlik baki olduğu için biz onların aralarındaki bu durumun fazla uzun sürmeyeceği görüşündeyiz.