Kırgın Çiçekler 55. Bölüm Fragmanı

ATV ekranındanda ilgiyle takip edilen Kırgın Çiçekler dizisinin 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler dün akşam ekrana gelen son bölüm ile seyircileri ekrana kilitledi. Kırgın Çiçekler dün akşam ekrana gelen son bölümde Cemre uçurumdan düştü. Kırgın Çiçekler yayınlanan 55. bölüm fragmanında Defne gerçekleri annesine anlatacak. Annesi ise Defne'yi polislerden kaçıracak.

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Kırgın Çiçekler dizsinin başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker rol alıyor. Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile 17 Ekim 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de..
-KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Songül, büyük bir öfkeyle Kader'i hayatından siler. Kızlar da ondan uzak durunca Kader büyük bir suçluluk duygusuyla yapayalnız kalır. Neriman üstü kapalı Nazan'ı tehdit eder. Nazan her şeyin ortaya çıkmasından çok korkmaktadır. Büyük fırsat yakaladığını düşünen Neriman karşısında Feride'yi bulunca tedirgin olur. Kemal, Eylül'ün peşine düşer. Cemre, Defne'nin evlatlık olduğunu öğrenir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Defne hayatının gerçekleriyle yüzleşir.