Kırgın Çiçekler 59.Bölüm 2.Fragmanı Atv Son Bölüm İzle

Atv Dizisi Kırgın Çiçekler 59.Bölüm 2.Fragmanı Yyaınlandı Nefesler Tutuldu.Kırgın Çiçekler 59.bÖLÜM 2.fRAGMANINDA NELER OLACAK İZLE ATV

Sadullah’ın kanlısının ortaya çıkışı ve kan davasını sonlandırmak için öne sürdüğü şart damga vurmuş, Songül’ün bu şartı kabul edip etmeyeceği merak edilmişti. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölüm fragmanında Songül'ün bu şartı kabul ettiği görülüyor. Songül İstanbul'u terk mi edecek? Songül'ün gidişi kızları nasıl etkileyecek? Kemal ve Mesude cephesinde neler yaşanacak?

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANIYOR?

Kızına kanlısının oğluyla evlenmesi için baskı yapamayan Sadullah, kan davalısı ve Songül'ün gözleri önünde kendisini bıçaklar. Babasının kanları içerisinde yere yığılması ardından kendisini suçlayan Songül, evlenmekten başka çaresi olmadığını düşünür ve kimseye bir açıklama yapmadan Güney'den ayrılır. Evlenmek üzere Sinop'a doğru yola çıkan Songül, kızlara ise bir veda mektubu bırakır. Bu ayrılık hem Güney hem de kızları perişan eder.

Reklam
Reklam

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Defne’nin söyledikleriyle babasına karşı iyice dolan Songül, Sadullah’a hesap sordu. Babasının gelişiyle aklı bulanan genç kıza en büyük destek ise sevgilisi Güney’den geldi. Öte yandan Kemal’in oyununu çözen Nazan, Sadullah’ı karşısında görünce büyük bir şok yaşadı. Haksız yere suçlanan Sadullah, soluğu Kemal’in yanında aldı ve onu herkesin içerisinde onu tartakladı.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1484100/640xauto.jpg)

Özlem ve Toprak samimiyetinden rahatsız olan Feride ise Kırgın Çiçekler son bölümünde ondan kurtulmanın yollarını aradı. Eylül ve Mesude cephesinde ise ipler öylesine gerildi ki annesinin yaptıklarına daha fazla dayanamayan Eylül, intihara kalkıştı.

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız yer aldığı Kırgın Çiçekler 59. yeni bölümü ile 14 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de.