Kırgın Çiçekler 89. son bölüm izle: Meral, rüyasında herşeyi itiraf etti! (90. yeni bölüm fragmanı yayında!)

Kırgın Çiçekler 89. bölümü ile izleyenleri ekran başına toplamayı başardı. Kırgın Çiçekler 3. sezonuna yürekleri parçalayan sahnelerle başladı. Kırgın Çiçekler geçen sezon finalinde Banu 'nun yurdu ateşe vermesi sonrası kimler kurtulduğu merak ediliyordu. Yeni sezon ilk bölüm fragmanında herkese dehşete düşüren sahnelerin sadece Meral'in rüyası olduğu anlaşılması yüreklere su serpti. Kırgın Çiçekler 89. son bölüm tamamını ve 90. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Kırgın Çiçekler 89. bölümü dün akşam atv'de ekranlara geldi. Hayranları tarafından özlemle beklenen Kırgın Çiçekler yeni sezon açılışını dün akşam yaptı. Kırgın Çiçekler 2. sezon finalinde kızlar, Banu ve ateşler arasında kalmışlardı. Banu'nun yurt odasına kilitleyip ateşe verdiği sahne sonrasında kimlerin kurtulduğu merak ediliyordu. Kırgın Çiçekler 89. bölüm fragmanında Kader, Eylül ve cenazelerin görüldüğü sahneler, izleyenleri derin bir üzüntüye sokmuştu. Fakat dizinin başlaması ile bunların sadece Meral'in bir rüyası olduğu anlaşıldı. Fakat Meral, rüyasında bilinçaltına attığı ve Kader'den sakladığı herşeyi itiraf etmiş oldu. Meral'in rüyadan uyanmasıyla derin bir nefes alan izleyeciler, kızların yeni yurtlarına yerleşmeye çalıştığını görmeleri ile iyice rahatladılar. Peki Kırgın Çiçekler 89. son bölümde başka neler oldu? Kırgın Çiçekler son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kırgın Çiçekler 89. son bölümü izlemek için tıklayınız

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM KONUSU

İnsan para için kardeşini satar mı? Kırgın Çiçekler yeni sezona duygu yüklü sahneler ile başlayıp Meral'in rüyası ile rahatlayan izleyiciler, hırsızlık olayında suçun Kader'in üzerine kalması ama Meral'in bu konuda arkadaşına destek olmaması izleyicileri sinirlendirdi. Kader, Meral ve Eylül'ün yeni yerleştikleri yetiştirme yurdunun müdürü Neriman Hanım'ın kızlara epey bir çektireceğe benziyor.

Yangından kimler kurtulabilecek?

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçlamaktadır. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalışır. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, Üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaktadır. Feride, genç komiser Ali ile tanışarak, çocuk şube için danışmanlık yapar. Sadri, Meral'e dna testi yaptırmak için bütün hazırlığı tamamlar. Meral her şeyin ortaya çıkacağını anlayarak korku içinde kalırken, Zehra durumu kurtarmak için sinsi bir plan yapar.

Anahtar Kelimeler: