Kırgın Çiçekler son bölümüyle yine zirveye yerleşti

Atv'nin fenomen dizisi Kırgın Çiçekler 19. bölümüyle yine büyük bir başarıya imza attı. İntihar sahnesiyle final yapan Kırgın Çiçekler son bölümü 100 program arasında birinci olmayı başardı.

Yeni sezonun yüksek reytingleri kimselere bırakmayan dizisi Kırgın Çiçekler 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dram dozu yüksek sahneleri, kadrosundaki genç ve dinamik isimleriyle dizi severlerin gönlünde taht kuran dizinin son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Aşkları ile sosyal medyaya damga vuran Songül ve Güney yine güldürürken; Banu'nun intihar sahnesi ekrana kilitledi. Kadrosunda; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler 19. bölümüyle 2 Kasım 20.00'de Atv'deydi!

KIRGIN ÇİÇEKLER 19. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler son bölümünde; Toprak, Eylül ve Serkan'ı bulur. Eylül yurda geri dönene kadar sırlarını saklamaya karar verdi. Kaçtıklarını öğrenen Feride, Meral'i sıkıştırarak gerçeği öğrenince Toprak ile tartıştı. Nazan ve Mesude her yerde çocuklarını aramaktaydı. Kızlardan şüphelenen Nazan onları takip etmeye karar verdi. Gökhan aniden kapılarına dayanan babasının alacaklılarıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Borcunu ödemesi için babasını aramaya başladı. Banu'nun durumu her gün daha kötüye gitmekteydi. Sürekli aramasından bunalan Sedat, Kader'le konuşarak bir daha asla geri dönmeyeceklerini söyledi. Kader, Banu'ya gerçeği söylemeye cesaret edemedi. Otel parasını ödemek üzere Banu'nun yanına giden Songül, gerçeği Banu'nun yüzüne haykırarak onu yolun sonuna geldiği gerçeğiyle yüzleştirdi.

KIRGIN ÇİÇEKLERİN BÜYÜK BAŞARISI

Dün akşam atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi yine büyük bir başarıya imza attı. Yetimhane kızlarının hikâyesini anlatan duygu yüklü sahneleriyle ekran başındakileri etkilemeyi başaranKırgın Çiçekler, tüm kişilerde 9.17 izlenme oranı ve 21.70 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.