Kırgızistanlı Ithalatçılar Konyalı Firmalarla Bir Araya Geldi

Kırgızistanlı tarım makineleri ithalatçıları, Konya Ticaret Odası'nın (KTO) organizasyonuyla Konyalı firmalarla bir araya geldi.

Kırgızistanlı tarım makineleri ithalatçıları, Konya Ticaret Odası'nın (KTO) organizasyonuyla Konyalı firmalarla bir araya geldi.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, KTO binasında yaptığı konuşmada, 2013'te hedef pazar araştırmaları çerçevesinde B2B organizasyonları düzenleyeceklerini söyledi.

Konya'nın güçlü olduğu sektörlerde yeni pazar bulma noktasında 2012'nin son derece verimli geçtiğini belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıl B2B organizasyonlarıyla, Konyalı firmalarımızın yurt dışında tanıtımına ve işbirlikleri kurmaları çalışmamıza ağırlık verdik. Tarihi ve kültürel bağımız olan kardeş ülke Kırgızistan bağımsızlığını kazandıktan sonra siyasi ilişkilerimiz iyi bir gelişme gösterdi. Bişkek ticari ataşeliğimiz işbirliğiyle Kırgız heyetini Konya'da tarım makineleri üreticilerimizle buluşturuyoruz. Toplantı sonucunda üyelerimizden olumlu görüş alırsak Kırgızistan'da B2B düzenleyeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ayşe Şensoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: