Kırık Dikiz Aynasından Yakalanan Kadın Sürücü Serbest

Serpil KIRKESER - Ümit TÜRK / İstanbul, Olay yerinde bulunan kırık dikiz aynasından, önce aracın markasını, sonra da MOBESE kayıtlarından

Serpil KIRKESER - Ümit TÜRK / İstanbul, Olay yerinde bulunan kırık dikiz aynasından, önce aracın markasını, sonra da MOBESE kayıtlarından plakasını tespit eden polis, otomobili sürücüsü Betül Ö.'ye ulaşarak gözaltına aldı.
Sürücü Betül Ö., Emniyet'teki işlemlerinin ardından, öğleden sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcıya ifade veren Betül Ö., aracın sağ tarafından bir ses duyduğunu, ancak neye çarptığını görmediğini belirtti. Arabasında çocuğu olduğu için durmadığını ve yoluna devam ettiğini söylediği öğrenilen Betül Ö., "Taksirle adam öldürme" suçundan tutuklanma talebiyle Nöbetçi 5. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Mahkeme, kazaya karışan 3 aracın bulunduğunu ve kusur durumunun henüz tespit edilemediğini belirterek, Betül Ö.'yü adli kontol tedbiri uygulayarak serbest bıraktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: