Kırıkhan'da Bisiklet Şöleni Yapıldı

 Kırıkhan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlama etkinlikleri kapsamında ''Bisiklet Şöleni'' düzenlendi.

Kırıkhan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlama etkinlikleri kapsamında "Bisiklet Şöleni" düzenlendi. Kırıkhan Bisiklet Sevenler Derneği Başkanı Abdullah Türkmen, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, her yıl geleneksel hale getirilmesini istedi. Türkmen, dernek olarak amaçlarının sağlıklı, temiz, güzel bir çevre için sporu tabana yaymak, bisiklet sporunu sevdirmek ve özellikle çocuklara, gençlere spor ve çevre bilincini kazandırmak olduğunu belirtti. Şölen sonunda düzenlenen yarışmada dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi. Etkinliğe Kırıkhan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Turan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz