Kırıkhan’da "hatay İl Turizm Stratejisi Ve Eylem Planı" Toplantısı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde "Hatay İl Turizm Stratejisi ve Eylem Planı" tanıtım toplantısı yapıldı.Öğretmenevinde yapılan toplantıya,...

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde "Hatay İl Turizm Stratejisi ve Eylem Planı" tanıtım toplantısı yapıldı.

Öğretmenevinde yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Ayhan Bayhan, Kaymakam Fecri Fikret Çelik, Belediye Başkanı Murat Sakman, Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, İl Genel Meclis Üyesi Harun Dokgöz ve Ergün Açıl, İl Kültür Müdürlüğü yetkilileri, muhtarlar ve ilçe idarecileri katıldı.

Belediye Başkanı Murat Sakman toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe turizminin gelişmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını ve bu yönde teşviklere devam edildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Fecri Fikret Çelik ise yaptığı konuşmada, Kırıkhan’ın turizm konusundaki gelişimi noktasında ihtiyacı olan konulara açıklık getirdi.

Hatay Vali Yardımcısı Ayhan Bayhan ise Hatay’ın turizmdeki yerinin, Türkiye genelinde üst seviyelere taşınması için Turizm Stratejisi ile Eylem Planı çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. Hatay’ın tüm ilçelerinde bu tür toplantıların yapılarak kamu kurum ve kuruluşlarının bilgilendirildiği, görüşlerinin alındığı ve ortak bir eylem planı hazırlandığını kaydetti.

Toplantının ileriki bölümünde ise Hatay ve Kırıkhan’ın turizmi masaya yatırıldı. Slayt gösterileri ile bölgede yapılması düşünülen yatırımlar ve çalışmalar anlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: