Kırıkhan'ın Peygamber Sevgisi Büyüledi

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Sakal-ı Şerif ve Kutsal Emanetler sergisi vatandaşların hizmetine...

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Sakal-ı Şerif ve Kutsal Emanetler sergisi vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kırıkhan Belediyesi, Kırıkhan İşadamları ve Sanayiciler Derneği(KİSED) ile Kırıkhan Müftülüğü'nün ortaklaşa organize ettiği sergi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Erol İnşaat'a ait binada gezilebiliyor. Serginin açılışına; Kırıkhan Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, KİSED Başkanı Orhan Ergin ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

İki gün boyunca sabah saat 09:00 ile 20:00 saatleri arasında açık tutulan Sakal-ı Şerif ve Kutsal Emanetler sergisi binlerce vatandaşın akınına uğradı. KİSED Başkanı Orhan Ergin, vatandaşların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlgileriyle bizi fevkalade mutlu ettiler." dedi.

Sergiyi gezmeye gelenlere; gül lokumu, gül suyu ve gül şerbeti ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: