Kırıkkale Belediyesi'nden Asfaltlama Çalışmaları

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aşağı Mahmutlar bölgesinde yapılan asfalt çalışmalarının yanında Gündoğdu Mahallesi'nde de kilit parke çalışmalarının

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aşağı Mahmutlar bölgesinde yapılan asfalt çalışmalarının yanında Gündoğdu Mahallesi'nde de kilit parke çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, asfaltlama çalışmalarının daha verimli yürütülmesi için vatandaşların ekiplere yardımcı olması gerektiğini belirterek, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Tek bir mahallede asfaltlama çalışması yürütmüyoruz. Aynı anda birkaç mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Bir mahallede asfaltlama çalışması yürütürken diğer mahallede asfalt atmadan önce yolu hazırlamamız gerekiyor. Vatandaşlarımızın özellikle asfaltlama çalışmasının yapılacağı sokaklarda araçlarını yol üzerinde bırakmamaları gerekiyor."

Reklam
Reklam

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Aşağı Mahmutlar Mahallesi'nde toplam 2,5 kilometre yolun asfaltlandığını, asfalt çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: