Kırıkkale İl Özel İdaresinde Banka Promosyon Sevinci

Kırıkkale İl Özel İdaresi maaş promosyon ihalesini, personel başına bin 508 lira vererek Halk Bankası...

Kırıkkale İl Özel İdaresi maaş promosyon ihalesini, personel başına bin 508 lira vererek Halk Bankası kazandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın Başkanlığında yetkili sendikalar Yol-İş Sendikası ve Türk Yerel Hizmet-Sen Sendika yönetiminin katılımlarıyla yapılan banka maaş promosyon ihalesi, Halk Bank’ın en yüksek teklifi olan personel başına bin 508 TL vermesiyle sonuçlandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Atanur Aydın’ı Makamında ziyaret eden Yetkili Memur ve İşçi Sendika yönetimi duydukları memnuniyeti getirerek konu hakkında açıklamada bulundular. Genel Sekreter Atanur Aydın’a, Halk Bankası Müdürü Naci Kurum’a ve diğer Banka yetkililerine teşekkür eden Memur ve İşçi Sendikası Yönetimi, verilen promosyonun memur ve işçi personele büyük bir moral kazandırdığını ifade ettiler. Maaş Promosyonlarının personel hesaplarına 1 Nisan 2013 itibariyle aktarılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: