Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Dilek Öztaş

Kırıkkale’de göreve başlayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Dilek Öztaş, Kırıkkale halkına hizmetçilik...

Kırıkkale’de göreve başlayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Dilek Öztaş, Kırıkkale halkına hizmetçilik yapmaya geldiklerini koltuk sevdalısı olmadığını söyledi.

Yüksek İhtisas Hastanesi Geriatri merkezinde düzenlenen tanışma toplantısında Kırıkkale’de görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya gelen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Dilek Öztaş, yaptığı konuşmada Sağlık alanında Kırıkkale halkına hizmetçilik yapmaya geldiklerini koltuk sevdalısı olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Dünyada sağlık alanında yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmelerin baş döndürücü bir hızla devam ettiğini belirterek sözlerine başlayan Genel Sekreter Öztaş, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın fikrinden hareketle sağlığın, insan haklarının en vazgeçilmez temel haklarından olduğuna inanan hükumetimiz ve bakanlığımız, 21. yüzyılın ruhunu kavrayan çağdaş dünya sağlık sistemiyle entegre olarak, varlık sebebi olan insanımıza, en iyi, en güzel ve en mükemmel sağlık hizmetini sunmak gayreti içerisindedir. Bu temel dayanaktan hareketle 663 sayılı kanun hükmünde kararnameyle Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği hukuken hayata geçmiştir. Bu birleşmenin temel hedefi özetle; Sınırlı sayıda ki sağlık personelinin tek elden yönetilmesi, kaynakların verimli kullanılması, sağlık giderlerinin azaltılarak vatandaşa daha kaliteli hizmet verilmesi olarak açıklanabilir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: