Kırıkkale şehidine ağlıyor

Mardin'in Ömerli ilçesinde teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit olan Astsubay Başçavuş Sadık Güllü’nün baba ocağına...

Mardin'in Ömerli ilçesinde teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit olan Astsubay Başçavuş Sadık Güllü’nün baba ocağına ateş düştü. 2 çocuk babası şehidin Çanakkale’den 3 gün önce Mardin’e tayininin çıktığı ve gelecek sene emekli olacağı öğrenildi.
Çanakkale’de oturan şehidin eşi Huriye Güllü’ye acı haber telefonda bildirildi. Kırıkkale’nin Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan şehidin babası Ali Güllü ve annesi Zeynep Güllü, durumu Ankara’daki oğullarından öğrendi. Anne Zeynep Güllü, "Ben sen seni yokluklar içinde büyüttüm oğlum" diyerek ağıtlar yaktı. Fenalaşan anne, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Şehidin evine gelen yakınları taziye ziyaretinde bulunmaya başladı. Şehidin cenazesinin yarın geleceği ve Atatepe Camii’nde yapılan törenin ardından Kırıkkale Şehitliği’ne defnedileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

BEN DE KÜRDÜM
Şehidin akrabası ve eşi asker olan Ağrılı Ayşegül Güllü, “Yıllardır Türk ve Türkler birbirine düşürülmek isteniyor. Ben Ağrılıyım ve bu teröristler bizi temsil etmiyor. Bunlar Türk ve Kürt halkını birbirine düşürmek istiyor. Bu acı artık sona ersin.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz