Kırıkkale Tebliğ Cemiyeti Mevlit Kandili Etkinliği Düzenliyor

Hz. Muhammed'in doğum günü olan 23 Ocak Çarşamba gününü Perşembeye bağlayan gecede Kırıkkale Tebliğ Cemiyetince...

Hz. Muhammed'in doğum günü olan 23 Ocak Çarşamba gününü Perşembeye bağlayan gecede Kırıkkale Tebliğ Cemiyetince tarafından kentte Mevlit Kandili etkinliği düzenleniyor.

Kırıkkale Tebliğ Cemiyeti Başkanı Mithat Akçalı tarafından yapılan açıklamada, 23 Ocak Çarşamba gününü Perşembeye bağlayan gecenin Mevlit Kandili olduğu bildirilerek çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirtti. Etkinliğin 23 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 19.00’da Berkeay Düğün Salonunda düzenleneceğini kaydeden Akçalı, tüm Kırıkkale halkının davetli olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Etkinlik, Kuran-ı Kerim ziyafeti, İlahiyatçı Ahmet Temür’ün ‘Erdemli bir toplum oluşmasında Peygamberimize (S.A.V) olan ihtiyaç’ konulu konferansı, Mevlid-i Şerif, Sinevizyon, Çocuk sunumları ardından yapılacak ödülü bilgi yarışmasının kura çekimi ile son bulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: