Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tekin:

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin, "Milli birlik ve beraberliğimize savaş açanlar, milliyetçileri kendileri için bir engel olarak görmüş

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin, "Milli birlik ve beraberliğimize savaş açanlar, milliyetçileri kendileri için bir engel olarak görmüş olacaklar ki, son günlerde ülkücü milliyetçi kişi ve kurumlara yönelik saldırılar artmıştır"dedi.

Tekin, düzenlediği basın toplantısında, kaynağını ihanetten, cesaretini terör ve onun siyasal uzantılarından alan bu tür suçlamalar dün olduğu gibi bugün de ülkücüleri asla yıpratamayacağını, yolundan asla döndüremeyeceğini kaydetti.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın Kürtlükle ilgili açıklamalarına dikkati çeken Tekin, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Suudi Arabistan ziyareti sırasında devletimize yönelik asılsız ithamlarda bulunmuştur. Çağlayan'ın iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiyi geliştirmek üzere çıktığı bir gezide 'Yıllardır Kürt olduğunu söyleyememiş biriyim' demesinin makul yanı yoktur."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz