Kırıkkale Üniversitesi'nde Sınav Heyecanı

Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Bölümüne alınacak 50 aday spor salonunda sınavı kazanmak için ter döktü.

Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Bölümüne alınacak 50 aday spor salonunda sınavı kazanmak için ter döktü.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, sınava giren öğrencilere kesinlikle öğretmen ve komisyon üyelerinin puan vermesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Üniversite Spor Salonu'nda düzenlenen sınavda öğrencilerin otomatik olarak kronometre nezaretinde çeşitli sportif etkinliklere katıldıklarını ifade eden Prof. Dr. Kutlu, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Beden Eğitimi Spor Bölümü Öğretmenliği programı için sınav yapıyoruz. Bu sınavda adayların beceri koordinasyonlarını ölçüyoruz. Adayları tek tek sınava alıyoruz. Birbirleri ile çarpışması, itişmesi, hakkının yenmesi söz konusu değil bütün performansını kendisi sergiliyor. Hata yaptığında hatayı kendisi telafi ediyor. Hiçbir öğretmenin ve komisyonunun puan vermesi söz konusu değil, mülakat puanı veriliyor. Kronometre otomatik olarak çalışıyor. Aday kendisi başlatıyor. Kendisi durduruyor. Sonunda da derecesini ilan ediyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: