Kırıkkale Valisi Güner, SBS'de 500 Tam Puanalan Öğrencileri Ödüllendirdi

Kırıkkale'de Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sınavında 500 tam puan alan Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu öğrencileri Kırıkkale Valiliği tarafından ödüllendirildi.

Kırıkkale'de Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sınavında 500 tam puan alan Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu öğrencileri Kırıkkale Valiliği tarafından ödüllendirildi.

SBS'de Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu öğrencilerinden 8. Sınıf SBS puanına göre Mehmet Enes Uysak ve Selin Bulut 500 tam puan alarak Türkiye birincisi, Burak Yeşilyurt ise OYP puanıyla büyük başarı kazandı. Başarılı öğrencileri Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İsmail Koşan, Şuayip Bütün Özel Kızılırmak İlköğretim Okul Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş'la birlikte kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kırıkkale'de Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yapılan yatırımlar kadar insana yapılan yatırımlarında önemli olduğuna değinen Vali Güner, şunları söyledi:

"Buradan bir kez daha iş adamlarımızı OSB'ye yatırıma davet ediyorum. Bildiğiniz gibi altyapıların tamamı yapılmıştır. Yatırımcılarımızı buraya yatırım yapmaya ve parsel almaya davet ediyorum. İki günde biz iş ve işlemlerini gerçekleştirme azmindeyiz. En iyi yatırım sadece OSB'ye yapılan yatırım değildir. Bunun yanında insana yapılan yatırımda çok önemlidir. Bu gençlerimiz Kırıkkale gençliğini temsil ediyor. Bu çocuklarımız SBS'de 500 tam puan alan öğrencilerimiz. Bu çocuklarımızı, ailelerini, öğretmenlerini ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü tebrik ediyorum. Çünkü tüm okullarımız Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün genel çerçevesinde hizmet veren okullarımızdır."

Muhabir: Emrah Yaşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: