Kırıkkale Valisi Güner: Susuz ve asfaltsız köy kalmayacak

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale’ye bağlı Işıklar ve Uzunlar köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu....

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale’ye bağlı Işıklar ve Uzunlar köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 'Durmak yok hizmete devam' parolası ile yola çıkan Vali Güner, önümüzdeki günlerde diğer köyleri de ziyaret edeceğini söyleyerek, köylülerin sorunları ile birebir ilgileneceğinin sözünü verdi. Güner, Susuz ve asfaltsız köy kalmayacak.” dedi.
Vali Güner, Uzunlar köyünde davul zurna eşliğinde karşılandı. Güner’in ziyareti sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Genel Meclis üyeleri hazır bulundu.
İlk olarak Işıklar köyünü ziyaret eden Güner, köyün kabristanına gelerek şehit Nihat Akbulut’un kabri başında dua etti. Mezarlık ziyaretinin ardından Işıklar köyüne yapılan içme suyu çalışmalarını inceleyen Güner, köy muhtarı Cihan Akpınar’dan bilgi aldı. Yapılan çalışmaların ekip işi olduğunu belirten Güner, “Vatandaşlarımız, bundan sonra suyu israf ederek kullanmayacaklardır. İçme suyunu vatandaşlarımızın evine getirerek su israfının önüne geçmiş olacağız ve adaletli şekilde su dağılımını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.
Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu vurgulayan Güner, “Yaptığımız çalışmalarda halka hizmet, hakka hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Bu yapılan yollar ve diğer çalışmalar ile Kırıkkale kendi alanında gelişim kaydediyor. Birçok ilin geçiş kaynağı Kırıkkale’de, köylerimizin de yolları olması bizleri mutlu ediyor. Yapılacak olan yeni projeler ve çalışmalar ile köylerimize en iyi hizmeti getirmek istiyoruz. Bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Uzunlar – Işıklar köyüne daha önceki ziyaretimde yol konusu gündeme gelmişti. Ben de 'yolu yapacağım' dedim ve bu yolu artık bitireceğiz. Ben verdiğim sözleri tutarım, hizmet etmek büyük bir mutluluktur.” diye konuştu.
Işıklar köyü ziyaretinden sonra Uzunlar köyüne geçen Vali Güner, KÖYDES yol yapımı programında Uzunlar köyüne yapılan 9 kilometre yapılan 1’inci ve 2’inci kat stabilize asfalt yol çalışmasını yerinde inceledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz