Kırıkkale’de 40 kilo eroin yakalandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Hakkari Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Hakkari Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin ortak çalışması sonunda 40 kilo eroin yakalandı.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde durdurulan araçta, Leydi adlı uyuşturucu köpeği, eroinleri kısa sürede gün yüzüne çıkardı. Kırıkkale Emniyeti ve Hakkari Emniyeti ortak çalışması sonunda, Adana plakalı bir araç Kırıkkale Çevre Karayolu’nda durduruldu. Yapılan arama sonunda araçta 40 kilo eroin ele geçirildi. Araçta bulunan E.K. (25) ve M.Y. (26) adlı zanlılar gözatına alındı. Zanlılar, sorgulanmak üzere Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Eroinler ise incelenmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Kriminal Laboratuvarları’na gönderildi.

Reklam
Reklam

KAHVE VE KIRMIZI BİBERLE BULAMIŞLAR

Kırıkkale’nin, 43 ilin geçiş noktası olması nedeniyle Doğu ve Güneydoğu illerinden ikamet eden uyuşturucu satıcılarının, ili geçiş güzergahı olarak kullandıklarını açıklayan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, satıcıların eroini köpeklerin koku almaması için kahveye ve kırmızı biberle buladıklarını söyledi.

BİR MİLYON TL DEĞERİNDE

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Hakkari Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin ortak çalışması sonunda, büyük bir başarıya imza atıldığını açıklayan Kartal, eroinlerin 1 milyon TL değerinde olduğunu belirterek, “Operasyonda 01 plakalı bir araç durduruldu. Zulada saklanan eroinler, Kırıkkale’ye yeni gelen Leydi adlı uyuşturucu köpeğin çalışması sonunda bulundu.” dedi.

Eroinlerin, herhangi bir terör örgütü ile bağlantısı olup olmadığının araştırıldığını açıklayan Kartal, operasyona katılan personelini kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: