Kırıkkale'de Asayiş Uygulamaları İl Emniyet Müdürü Kartal:

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, kentte 31 Aralık-3 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılan denetim ve kontrollerde kent halkının huzurunu bozacak

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, kentte 31 Aralık-3 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılan denetim ve kontrollerde kent halkının huzurunu bozacak her hangi bir durumla karşılaşılmadığını söyledi.

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırıkkale'de emniyet güçlerinin 7 gün 24 saat görev yaptığını ve gücünü halkının mutluluğu ve memnuniyetinden aldığını belirterek, alınan önlemlerle kent halkının yeni yıla mutlu ve huzurlu bir şekilde girdiği kaydetti.

Kırıkkale'nin bir çok kenti bir birine bağlayan kavşak noktasında yer aldığını ifade eden Kartal, İl Emniyet Müdürlüğü'nün bütün birimlerinin kentte suç ve suçlularla mücadele etmeye yeni yılda da devam edeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: