Kırıkkale'de Atletizm İl Seçmeleri Sona Erdi

Kırıkkale'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen atletizm il seçmeleri sona erdi.Atletizmi Geliştirme...

Kırıkkale'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen atletizm il seçmeleri sona erdi.

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında, atletizmde gelecek vaad eden sporcuları bulmak ve bunları en iyi şekilde değerlendirmek ve Milli Takıma alt yapı oluşturmak amacıyla köy, belde ve ilçelerde düzenlenen yarışmalar sonucunda başarılı sporcuların seçmeleri yapıldı.

Seçmelerde, 1999-2000 doğumlu kız ve erkekler 2 bin metre koşarken, 2001-2002 kız ve erkeler ise bin 500 metrede yarıştılar.

İlk altıya giren sporcular 27 Nisan'da Kayseri ve 11 Mayıs'da Malatya'da yapılacak olan Türkiye seçmelerine katılacakları kaydedildi.

Reklam
Reklam

Seçmeler sonunda düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, "Sporda başarıyı yakalamak istiyorsak alt yapıya önem vermemiz gerekir. 2012 Londra Olimpiyatlarında bin 500 metrede birinci olan Aslı Çakır Alptekin ile ikinci olan Gamze Bulut gibi bir gün sizlerin arasından da olimpiyat şampiyonları çıkabilir" şeklinde konuştu.

İl Müdürür Ünlü, Kayseri ve Malatya'da yapılacak olan yarışmalarda Kırıkkale'yi temsil edecek olan sporculara başarılar dileyerek, dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: