Kırıkkale'de cinayet

KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale'de, tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldüren şahıs kayıplara karıştı. Ceset otopsi için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılırken, şahsın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Alınan bilgiye göre olay, Kırıkkale'nin Yuva Mahallesi'nde 22 Sokak'ta meydana geldi. Sabah saatlerinde komşusu Yusuf Şaşmaz (44) ile tartışan Haydar Bozbıyık, av tüfeğiyle şahsı vurarak öldürdü. Olayın ardından Bozbıyık kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden inşaat işçisi Yusuf Şaşmaz'ın (44) yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan acılı baba Tarık Şaşmaz, oğlunun işe gitmek için dışarı çıktığını, bir anda tüfek sesi geldiğini belirterek, "Ne olduğunu anlayamadık. Sabah namazına kalktığımda oğlumun işi gitmek üzere hazırlandığını gördüm. Dışarı çıktığıda komşumuz onu vurmuş. Aramızda bir mesele de yoktu. Bir hiç yüzünden oğlum gitti. Yakında torunumda askerden gelecekti. Şimdi biz ona ne deriz" diye dert yandı.

Reklam
Reklam

Yusuf Şaşmaz'ı av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen Haydar Bozbıyık'ın arandığı, cenazenin Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde otopsisinin yapılmasının ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.