Kırıkkale'de Iftar Coşkusu

Kırıkkale Memurlar Derneği, Memur Sen ve Kamu-Sen üyeleri iftarda buluştu. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik...

Kırıkkale Memurlar Derneği, Memur Sen ve Kamu-Sen üyeleri iftarda buluştu. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Anadolu Genç İşadamları Derneği Toplantı Salonu’nda verilen yemeğe çok sayıda sendika üyesi katıldı. Ramazan boyunca akıllara gelen en önemli kavramların birlik, beraberlik, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma gibi özellikler olduğunu belirten Memurlar Derneği Başkanı Veysel Bulur, “Bu konuda burada bulunan hazirunun gerçekten büyük bir hassasiyete sahip olduğunu biliyorum“ dedi.

Reklam
Reklam

Kırıkkale Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak da iftarların her zaman birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu söyledi.

TÜMÇADER'DE İFTAR

Kırıkkale Tüm Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (TÜMÇADER) çalışanları, dernek binasında düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

TÜMÇADER Dernek Başkanı Uğur Yıldız ve üyeler tarafından tertiplenen yemeğe çok sayıda çalışan katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğine değişik kurumlardan vatandaşlar da iştirak etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: