Kırıkkale'de İöo Öğrencilerine Uygulamalı Trafik Eğitimi Veriliyor

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Eğitim Büro Amirliğince düzenlenen bir etkinlikle...

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Eğitim Büro Amirliğince düzenlenen bir etkinlikle küçük yaştaki çocuklara uygulamalı trafik eğitimi veriliyor

Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Eğitim Bürü Amirliği tarafından ilköğretim öğrencilerinde trafik güvenliği bilincinin oluşturulması amacıyla Namık Kemal İlköğretim okulunda yapılan 'Seyyar Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda trafik eğitimi verilmeye başlandı.

Eğitim Büro Amir Vekili Dursun Kızılkan, okul bahçesinde kurulan 'Seyyar Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda öğrencilere ilk olarak trafik kurallarını ve işaret levhalarını tanıttı. Daha sonra tek tek öğrencileri oyuncak otomobillere bindiren Kızılkan, parkurda kurallara göre sürüş yapmalarını sağladı.

Reklam
Reklam

Kırıkkale'deki tüm okullarda bu uygulamayı yapacaklarını ifade eden Kızılkan, amaçlarının küçük yaştaki çocuklarda trafik güvenliği bilincinin oluşturulması olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: