Kırıkkale'de Kadın Hırsız Suçüstü Yakalandı

Kırıkkale Emniyet güçleri, kentte hırsızlık yapmak isteyen kadın zanlıyı suçüstü yakaladı. Kadın hırsız mahkemece tutuklandı.Emniyet...

Kırıkkale Emniyet güçleri, kentte hırsızlık yapmak isteyen kadın zanlıyı suçüstü yakaladı. Kadın hırsız mahkemece tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri merkez Kaletepe Mahallesi'nde bir eve girmek isteyen kadını suçüstü yakaladı. Emniyet müdürlüğüne götürülen P.T.'nin (20) hırsızlıktan sabıkasının da bulunduğu ve Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da arandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan P.T. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Kırıkkale'ye bağlı Delice Kapalı Cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: