Kırıkkale'de Kırmızı Et Üreticileri Birliği Kuruldu

Kırıkkale'de Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı olarak Kırmızı Et Üreticileri Birliği kuruldu.

Kırıkkale'de Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı olarak Kırmızı Et Üreticileri Birliği kuruldu.

Birlik Başkanı Veteriner Hekim Yusuf Bostancı, yaptığı yazılı açıklamada, kentin tarım ve hayvancılık konusunda yüksek potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Bu alandaki faaliyetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi için çiftçi örgütlenmelerine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Bostancı, şunları kaydetti:

"Kırıkkale'de besicilerin bir birliği yoktu. Birlik olmaması nedeniyle resmi işler başta olmak üzere birçok konuda sıkıntılar yaşanıyordu. Sesimizi duyurmak için birliği kurduk. Devlet desteklerinden Kırıkkaleli besicilerin faydalanması konusunda projelerimiz var. Amacımız üretici olarak kırmızı et üreticilerinin mağdur olmamalarını sağlamak."

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatih Gökmen / Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: