Kırıkkale'de Kulüplerarası Masa Tenisi Müsabakaları

Kırıkkale'de Kulüplerarası minikler Kırıkkale il birinciliği masa tenisi müsabakaları yapıldı.Kırıkkale 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu'nda...

Kırıkkale'de Kulüplerarası minikler Kırıkkale il birinciliği masa tenisi müsabakaları yapıldı.

Kırıkkale 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu'nda yapılan maçlara, Kırıkkale merkez ile ilçelerden gelen 7 erkek ve 8 kız kulüp takımları katıldı. Genç sporcular, rakipleriyle müsabakalar süresince kıyasıya mücadele etti.

Masa Tenisi Kırıkkale İl Temsilcisi Yaşar Sakin, masa tenisine bu yıl oldukça fazla katılım olduğunu belirterek, masa tenisi sporu sayesinde gençler arasında dayanışma, dostluk ve diğer sosyal ilişkilerin daha sıcak olduğunu ve müsabakalarda yapılan maçların güzel bir ortamda sonuçlandığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Kulüplerarası yapılan maçlara katılan tüm sporcuların 24-25 Kasım tarihlerinde Ankara'da C grubu bölge şampiyonası için yapılacak olan grup maçlarına da katılabilecekleri belirtildi.

Karşılaşmalar sonunda dereceye giren takımlara madalyaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: