Kırıkkale'de Kurban Keserken Yaralananlar Hastaneye Koştu (2) - Yeniden

Sayın Yazıişleri müdürlerine 'Kırıkkale'de kurban keserken yaralananlar hastaneye koştu' başlıklı haberimizi başlıktaki yanlışlık nedeniyle düzeltip yeniden veriyoruz. ------------- YENİDEN Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA) - KIRIKKALE'de

Sayın Yazıişleri müdürlerine
'Kırıkkale'de kurban keserken yaralananlar hastaneye koştu' başlıklı haberimizi başlıktaki yanlışlık nedeniyle düzeltip yeniden veriyoruz.
-------------
YENİDEN

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA) - KIRIKKALE'de Kurban Bayramı nedeniyle yine bildik manzaralar meydana gelirken, öğle saatlerine kadar kurban keserken 118 acemi kasap bıçak ve büyükbaş hayvan darbeleri sonucu hastanelik oldu.
Kırıkkale'de hastanelerin acil servisleri el ve ayaklarından yaralanan acemi kasaplarla doldu. Kurban Bayramı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren kurbanlarını kesmeye başlayan 118 acemi kasap, çeşitli yerlerinden yaralandı. Acemi kasaplar arasında elinden, kolundan, gözünden ve bacağından yaralananlar, tedavi altına alındı. Yaralı sayısının fazla olması nedeniyle Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorlar seferber oldu. Acemi kasaplar arasında durumu ağır olanlar müşahede altına alınırken, kimileri ise tedavilerini ayakta gördüler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: