Kırıkkale'de Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Fatih Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerine 146 adet tablet bilgisayar dağıttı....

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Fatih Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerine 146 adet tablet bilgisayar dağıttı.
Öğrencilere tabletleri çok iyi değerlendirmeleri konusunda öğüt veren Vali Kolat, “Teknolojiyi eğitimin içerisine koymaya başladık. Galiba bundan sonra bilgiye ulaşma konusunda seri olacağız. Her türlü bilgi bugünden itibaren parmaklarımızın ucunda. Müthiş bir şey bu. Bütün okullarda ki öğrencilerde sizin gibi tablet bilgisayarlarına çok yakın zamanda kavuşacaklar inşallah.” dedi.

Sınıflarda etkileşimli tahtanın olduğunu dile getiren Vali Kolat, öğretmenlerin bu konuda eğitimlerini tamamladıklarını söyledi.
Kolat “Bilgi çağındayız. Dersi işlerken de materyal zenginliği içerisinde olmanız çok önemli dersi işlerken de materyal zenginliği ders araç gereçlerini en iyi şekilde anlatan teknolojiyi öğrencilerle buluşturmak önemli. Bu sebeple öğrenciler daha iyi kavrayıp daha zevkle ders çalışacak.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: