Kırıkkale'de Şehit Gazanfer Vural Dualarla Anıldı

Mardin İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yaparken Midyat İlçesinde terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Gazanfer Vural, vefatının 19. yılında kabri

Mardin İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yaparken Midyat İlçesinde terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Gazanfer Vural, vefatının 19. yılında kabri başında dualarla anıldı.

Şehit Gazanfer Vural'ın şehit oluşunun 19. yıl dönümü nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından anma programı düzenlendi. Anma programına dernek üyelerinin yanı sıra, Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi Öğretmenlerinden Yavuz Gündüz, İlker Acan ve öğrencileri de katılarak kederli aileyi yalnız bırakmadı.

Reklam
Reklam

Dumlupınar Camisi Din görevlisi Hanifi Güngör tarafından Kuran-ı Kerim ve Yasin okundu. Kabir ziyareti programına katılan üyelere gül suyu ve lokum ikram edildi. Ameliyat olmasından dolayı oğlunun kabrini ziyaret edemeyen şehit annesi ise dernek başkanı ve dernek üyeleri tarafından evinde ziyaret edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: