Kırıkkale'de Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıldönümü Kırıkkale'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıldönümü Kırıkkale'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, kardeş okul projesi kapsamında Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda program düzenlendi. Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, emniyet mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti. Programda bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak birlikte çalıştığımız ve her zaman desteğine ihtiyaç duyduğumuz kurumların başında Emniyet Müdürlüğü geliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise, "4 Nisan 2012 tarihinde teşkilatımızın kuruluşunun 167. Yıldönümü kutlama haftası nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenliyoruz. Bugün ilk olarak okulumuzda öğrencilerimizle beraber olmayı istedik" diye konuştu.

Protokol konuşmaların ardından öğrencilerden Beyza Başdemir şiir ve Kübra Karaboğaz gününü anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrencilerin konuşmasının ardından Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Yavuz Selim İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: