Kırıkkale’de Yeni Bir Kent Doğuyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Kırıkkale-Kayseri karayolu Devebağırtan mevkiinde yapılan çalışmalarla...

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Kırıkkale-Kayseri karayolu Devebağırtan mevkiinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak “Gecekondu dönüşümünde büyük adım attık” dedi.

Kırıkkale-Kayseri karayolu Devebağırtan mevkiindeki gecekondu dönüşümü konusunda Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yeni bir kentin doğması için çabalarının en kısa zamanda sonuç vereceğini söyledi.

Belediye Başkanı Veli Korkmaz “Kırıkkale Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Devebağırtan mevkiinde başlayan gecekondu dönüşümünde yeni bir noktaya gelindi. Oradaki derenin ıslahı 3.5 Milyon TL'ye ihale edilerek birkaç ay içersinde bitirilmesi planlanıyor. 120 dekarlık rekreasyon alanında, çocuk parkları, spor alanları, yürüyüş alanları, okul, cami, ticaret merkezleri ve ışıklandırılmasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız. Şu anda 340 daire bitme aşamasına geldi. Aralık ayında satışa sunulacak. İlave olarak yeni yapılacak bine yakın konutlarla bölge büyük bir değişime uğramış olacak ve Kırıkkale’de yeni bir kent doğacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: