Kırıkkale'nin Bahşılı Ilçesinde Gıda Tarım VeHayvancılı-k Müdürlüğü'nden Eğitim

Bahşılı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılı-k Müdürlüğü ekipleri, ilçede büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği eğitimi verdi.

Bahşılı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılı-k Müdürlüğü ekipleri, ilçede büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği eğitimi verdi.

Görevli Veteriner hekim tarafından düzenlenen hayvan sağlığı eğitimine, Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılı-k Müdürü Recep Kırbaş, Bahşılı İlçe Tarım Müdürü Lale Gülünay ile üreticiler katıldı.

Veteriner Hekim Seda Karaca, eğitimde yaptığı konuşmada, hayvan sahibi vatandaşlara hayvan sağlığı ve aşılamanın önemini anlattıklarını söyledi.

Hayvan yetiştiriciliğinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin önemli olduğunu ifade eden Karaca, hayvan ırkları,beslenme ve bakımı ve köy halkının, hayvan barınakları hakkında bilmesi gereken bütün önemli unsurları açıkladıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Yaman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: